بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاداسلامی از غرفه مرکز رشد واحدهای فناور رودهن دردومین فن بازار ملی سلامت

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۷ کد خبر : ۲۸۲۶ رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، دومین فن بازار ملی سلامت از 16 آبان به مدت دو روز از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با شرکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های فعال در این حوز در محل سالن حجاب شروع به کار کرده است.»

مرکز رشد واحدهای فناور رودهن یکی از دو نماینده دانشگاه آزاد اسلامی است که در این فن بازار کشور شرکت می‌کند. معاون پژوهش و فناوری واحد رودهن گفت: «شرکت ترانه‌های شفابخش طبیعت در حوزه گیاهان دارویی که در مرکز رشد واحد رودهن مستقر است به عنوان نماینده مرکز رشد رودهن در این رویداد شرکت می کند.»

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به همراه دکتر داود ثمری مدیر کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت این دانشگاه با حضور در غرفه واحد رودهن از نزدیک در جریان روند تولید و تحقیقات داروهای تولیدی قرار گرفتند.

ثمری نیز با قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته در مرکز رشد واحد رودهن و شرکت ترانه‌های شفابخش طبیعت ارسال گزارش عملکرد و تولید گیاهان دارویی به اداره کل متبوعش را خواستار شد.