حضور مرکز رشد واحد های فناور رودهن در دوازدهمین نمایشگاه صنایع معدنی ، تجهیزات وماشین آلات وابسته

۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۸ کد خبر : ۲۸۴۰ رویدادها

شرکت چشم زیر سطح  مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با  همکاری اداره صنعت و معدن دماوند به عنوان واحد تولید کننده و مبتکر در زمینه تجهیزات ژئومغناطیسی  و معدنی در دوازدهمین نمایشگاه صنایع معدنی ایران شرکت کرد .

این شرکت  جدیدترن محصولات  فناورانه به نام   Real Scan 1000+ V2.0   و Voyager mini v3.0  را در این نمایشگاه رونمایی کرد .  کارشناسان و بازدید کنندگان در رشته معدن از این محصول استقبال شایان توجهی به عمل آوردند  که منجر به مذاکرات فروش با برخی شرکت های بزرگ معدنی ، دانشگاه های کشور و مدیران سازمان آب  برای استفاده در پروژه های معدنی ، آموزش رشته معدن و اکتشافات تاسیسات آب و فاضلاب شد .

شایان ذکر است محصولات شرکت چشم زیر سطح سال گذشته از سوی دکتر میرزاده  در نمایشگاه فرهیختگان مورد استقبال قرار گرفت وبه کلیه واحد های دانشگاهی معرفی گردید .