مرکز رشدواحد های فناور رودهن در سالی که گذشت

۰۱ آذر ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۹ کد خبر : ۲۸۷۹ رویدادها

مرکز رشدواحد های فناور رودهن در سالی که گذشت

مرکز رشد واحد های فناور در آذرماه 1394 با استقرار 10 واحد فناور کار خور دا شروع کرد وپس از گذشت یکسال از اغاز فعالیت با 16 واحد فناور و دانش بنیان در سه مجموعه اداری وآزمایشگاهی بکار خود ادامه می دهد . مرکز رشد در ساختمانهای شماره 5 ، شماره 9 ومجموعه نقلیه سابق در خیابان دانشگاه مجتمع امام علی ,(ع) واقع است .

مهمترین محصولات تولیدی  شرکت های مستقر در مرکز رشد بشرح  زیر است :

1. داروهای گیاهی تولید شرکت ترانه های شفابخش طبیعت که  در مرحله دریافت IRC وتجاری سازی  قرار دارد .

2. مکمل های غذایی و داروهای مخصوص آبزیان محصول شرکت رازف  مستقر در مرکز رشد

3. کود آلی کمپوست تولید شرکت پسماند کار کوشا مستقر در کارگاه شماره 3 مرکز رشد ، گلخانه دانشکده کشاورزی

4. بازی های رایانه ای محصول شرکت فناور دوباره که از اسفند ماه گذشته قابل دریافت از نرم افزار بازار می باشد .

5. بتن های سبک وجداول ساختمانی تولید شرکت آراد سازند سیام مستقر در کارگاه شماره 2 مرکز رشد واقع در سوله بیمارستان .

1. بتن های رنگی وجداول نانوئی تولید شرکت سبک سازان زرین نقش

2. پودر رنگ الکترواستاتیک نانو ساختار تولید شرکت نانو نهال مستقر در مرکز رشد

3. پودر چرمینه ساز نانویی تو لید شرکت نانو نهال مستقر در مرکز رشد

4. بسته بندی هوشمند مواد غذایی  تولید شرکت نانو بسپار پیشرفته  شریف  مستقر در مرکز رشد

5. محیط های کشت آزمایشگاهی تولید شرکت مهرادپویش طب مستقر در مرکز رشد

6. دوربین دید در عمق 47 متر تولید شرکت چشم زیر سطح  مستقر در مرکز رشد

7. تجهیزات و ادوات آزمایشگاهی تولید شرکت دانش بنیان دقت آزما  مستقر در مرکز رشد

طرح ها وایده ها ی رسیده

ر سالی که گذشت بیشاز 50 طرح و ایده به دفتر مرکز رشد تحویل گردید که پس از بررسی های اولیه وداوری وکارشناسی تخصصی در 15 جلسه شورای مرکز ، 16 طرح وایده مجوز استقرار در مرکز رشد را دریافت کردند .

تفاهم نامه ها ی همکاری

مرکز رشد واحد های فناور رایزنی های متعددی در خصوص عقد تفاهم همکاری با ارگان ها وسازمانهای مختلف  در زمینه های تجاری ، صنعتی ، پژوهشی وآموزشی انجام داد که موفق به عقد تفاهم با سازمانهای زیر گردید .

1. سازمان  پژوهش های علمی وصنعتی ایران ( وزارت علوم )

2. اداره صنعت ،معدن وتجارت دماوند

3. سازمان تعاون روستایی استان تهران  ( وزارت جهاد کشاورزی )

4. شهرداری رودهن

5.  اداره کل آبفای شرق استان تهران

6. شرکت شزان مستقر در پارک فناوری پردیس

7. پزوهشگاه صنعت نفت ( وزارت نفت )

شرکت در همایش ها و جشنواره ها

1. نمایشگاه هفته پژوهش 1394

2. نمایشگاه نخبگان استان 1394

3. سومین جشنواره نانو دانشگاه آزاد اسلامی 1395

4. چهارمین مجمع اقتصادی فناوری نانو 1395

5. جشنواره دستاورد ها ی پژوهشی دانشگاه 1395

6. نهمین جشنواره بین المللی نانو 1395

ریاست منطقه 4 مراکز رشد دانشگاه

با حکم معاون پژوهش وفناوری دانشگاه مدیر مرکز رشد واحد های فناور رودهن به عنوان رییس منطقه 4 مراکز رشد دانشگاه شامل استانهای تهران ، البرز ، قم ومرکزی برگزیده شد . تاکنون دو نشست  مراکز رشد منطقه 4 به ریاست واحد رودهن برگزار گردیده است وسومین نشست مراکز رشد در مورخه 8/8/95 در محل مرکز رشد رودهن برگزار می گردد .

CHP  طرح سرمایه گذاری تولید همزمان برق وحرارت

این طرح تحت عنوان   تولید وفروش برق به شبکه شهری  است که در حال حاضر موفق به اخذ مجوز های لازم از شورای سرمایه گذاری واقتصاد دانش بنیان دانشگاه شده ودر حال انجام مراحل قراداد می باشد .