برای نخستین بار در کشور : در مرکز رشد رودهن دستگاه گاما کوتینگ تولید شد .

۲۱ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۲ کد خبر : ۳۱۵۳ رویدادها
برای نخستین بار در کشور : در مرکز رشد رودهن دستگاه گاما کوتینگ تولید شد .

برای اولین بار نمایشگاه فن بازار سلامت در شمال شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهدمحصولات دانش بنیان را عرضه نمود با حضور ۳۰ شرکت دانش بنیان و ۸۰ محصول تولید داخل در حوزه سلامت و در بخش های تجهیزات پزشکی، فراوردههای دارویی، فناوری اطلاعات سلامت، لوازم بیمارستانی و تجهیزات رفاهی بیمارستانی به کارخودپایان داد.

در این نمایشگاه دستگاه گاماکوتینگ TRC-۳۰۰  که محصول مشترک شرکت رهپویان آبزی زیست فناور (رازف) یکی از شرکت های فعال در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین (توس نانو) می باشدعرضه گردید که با استقبال کم نظیری مواجه شد.

ین دستگاه، تنها دستگاه تولید شده در داخل کشور می باشد که جهت کوت کردن آنتی بادیهای منوکلونال روی لوله های گاما یا میکروپلیت های الایزا (قابل استفاده در آزماییشات تشخیصی با روش آنزیم ایمونواسی) در مراکز پژوهشی و تولیدی ساخت کیت ها و ملزومات آزمایشگاهی بود. که در حال حاضر نبود دستگاه مشابه داخلی و مشکلات ناشی از تحریم در واردات و پشتیبانی، تولید کنندگان را با توجه به قیمت بالای تمام شده نمونه های وارداتی با مشکلات فراوان مواجه نمود که امید است در آینده نزدیک با توجه به طولانی بودن روند اخذ مجوزهای وزارت بهداشت این دستگاه به دست تولید کنندگان و محققین داخلی برسد تا زمینه را برای استفاده از پتانسیل های بومی فراهم  آورد.

تولید مشترک بخش خصوصی با دانشگاه باعث همکاری مداوم می گردد

مهندس غرآبادیان مدیر عامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین ( توس نانو) با اشاره به استقبال کم نظیر مخاطبان این دستگاه در این نمایشگاه، تولید مشترک این دستگاه را زمینه ساز همکاری تیم تحقیقاتی این شرکت دانش بنیان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانست و اشاره به پتانسیل علمی و عملی بالا در بخش R&D این شرکت بیان نمود که در آینده نزدیک با عرضه این دستگاه به بازار می توان بسیاری از محصولات مشترک مناسب در حوزه پزشکی را با همکاری های زمینه ای، میان صنعت و دانشگاه به بازار ارائه نمود.

مرکز رشد واحدرودهن یکی از مهم ترین بسترهای مناسب برای تبدیل علم به ثروت است.

دکتر رضا کاظم پور در ادامه ضمن قدردانی از رئیس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ،مرکز رشد رودهن را به عنوان یکی از مراکز بسیار فعال و پراهمیت در شرق استان تهران معرفی نمود. که می تواند در آینده نزدیک افتخارات بسیار بالایی را در منطقه به وجود آورد و ضمن دعوت از کلیه اساتید برای حضور فعال تر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی رودهن، این مراکز را به عنوان یکی از مهم ترین بسترهای  بسیار مناسب برای تبدیل علم به ثروت دانست.