رونمایی از نخستین اکسترودر تولید رنگهای پودری الکترواستاتیک نانو ساختار کشور در واحد رودهن

۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۷۶۴ اخبار تصویری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن : نخستین اکسترودر آزمایشگاهی- نیمه صنعتی تولید پوششهای پودری الکترواستاتیک نانو ساختار در کشور که توسط شرکت رنگین نانو نهال مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن طراحی و ساخته شده است. با حضور رئیس واحد، مدیر کل محترم تجاری سازی پژوهشگاه مرکزی دانشگاه ، معاون پژوهش و فناوری واحد، معاون اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند و جمعی از مدیران، کارشناسان و متخصصان صنعتی رونمایی و بهره برداری رسید.در این مراسم، دکتر شجاع رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این پروژه در خصوص نحوه کاربری، توانمندی ها و تفاوتهای دستگاه فوق با نمونه های خارجی مطالبی بیان داشتند و بر همکاری و حمایت در زمینه های مشارکت مالی واحد و سرمایه گذاری در روند تولید و تجاری سازی این دستگاه تاکید کردند.دکتر مهدی رحمانی مدیر عامل شرکت رنگین نانو نهال، با معرفی جزئیات، قابلیتها، امکانات و مزایای دستگاه نموده و نمونه سازی نیز با دستگاه انجام شد. وی در خصوص معرفی دستگاه گفت: از جمله ویژگی های منحصر به فرد این دستگاه، توان الکتروموتور و گیربکس اختصاصی این دستگاه است که با ۶۰ هرتز فرکانس توان چرخشی تا ۳۰۰۰ دور بر دقیقه را تامین می کند که این روند برای اختلاط و توزیع یکنواخت نانو ذرات در کنار سایر اجزای رنگ مطلوب می باشد. دکتر حامد افشاری مدیر کل تجاری سازی و انتقال فناوری پژوهشگاه مرکزی دانشگاه، تجاری سازی و بررسی زمینه های معرفی محصولات دانش بنیان شرکت های مستقر در مراکز رشد را یکی از بهترین روش های انتقال فناوری دانست و اظهار امیدواری کرد در مرکز رشد واحد رودهن در سالی که پیش رو داریم شاهد محصولات فناور جدید در حوزه فناوری و دانش بنیان باشیم. دکتر مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری با بیان سخنانی در خصوص دستاوردها و محصولات مرکز رشد واحد، دستگاه اسکترودر دوماردون شرکت نانو نهال را یکی از چهار محصول جدید شرکت های مستقر در مرکز رشد عنوان کردند که در نمایشگاه فرهیختگان اردیبهشت ماه ۹۶ عرضه خواهد شد.