اخذ مجوز دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری از سوی شرکت مستقر در مرکز رشد رودهن

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۱ کد : ۴۷۶۷ اخبار
با اخذ مجوز دانش‌بنیان شرکت رنگین نانونهال، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور به ۴ شرکت دانش‌بنیان رسید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، دکتر نقی شجاع گفت: «شرکت رنگین نانو نهال مستقر در مرکز رشد واحد رودهن در آخرین ارزیابی کارگروه تخصصی دانش‌بنیان معاونت علمی موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان شد.» وی افزود: «این شرکت که در حوزه رنگ‌های پودری الکترواستاتیک نانو ساختار فعال است از سال گذشته در مرکز رشد واحد رودهن مستقر شده است و موفق به دریافت ۲ گواهی نانو مقیاس از ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری شده است.» شجاع بیان کرد: «واحد رودهن در حال پیگیری و اخذ مجوزهای سازمان مرکزی برای مشارکت در تولید صنعتی محصولات این شرکت با هدف کسب بازارهای داخلی و بازار کشورهای حاشیه خزر است.» دکتر مالک میر هاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد رودهن نیز گفت: «شرکت رنگین نانونهال، یکی از شرکت‎های فعالِ مرکز رشد رودهن است که در حوزه، رنگ و رزین و در زمینه رنگ‎های پودری الکترواستاتیک فعالیت می‎کند و با بهره‎گیری از دانش مهندسی رنگ‎های پودری الکترواستاتیک و خواص و قابلیت‎های نانوذرات، اقدام به ساخت «رنگ پودری الکترواستاتیک آنتی‎باکتریال نانوساختار» و «رنگ پودری الکترواستاتیک ضدخوردگی نانوساختار» کرده است. محصولات این شرکت ثبت اختراع شده و آماده عرضه در بازارهای داخلی و خارجی هستند.