قابل توجه اعضای محترم هیات علمی

۰۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۲ کد : ۵۵۸۱ اطلاعیه ها

با سلام و احترام

به استحضار می ­رساند در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، دسترسی به سامانه اجرائی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع)، برای اعضای محترم هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی فراهم گردیده و از این پس، اعضای هیات علمی این دانشگاه می­توانند با ثبت نام در سامانه مذکور جهت اخذ پروژه ­های پژوهشی اقدام نمایند.با توجه به انجام مراحل احراز هویت مجری و تایید جزئیات قراردادهای منعقد شده توسط این اداره کل،خواهشمند است دستور فرمایید تا به منظوره بهره مندی اعضای محترم هیات علمی واحدهای دانشگاهی استان از امکانات این سامانه ،مطابق مراحل شرح داده شده در فایل پیوست اقدام شود . شایان ذکر است پاسخگویی به سوالات و ابهامات احتمالی همکاران محترم در این خصوص صرفا از طریق پست الکترونیک به آدرس sate@iau.ac.ir امکان پذیر می ­باشد.

/file/download/news/1600944153-.pdf